Uilefeesten Markegem

Printen
legebalkvoornieuwsbrief
hoofdingvoornieuwsbrieffrans
Nieuwsbrief n°12 - 23 oktober 2017

Hallo Bezoeker,

De Uilefeesten naderen nu wel heel snel. 17 en 18 augustus zijn vlakbij...

Tijd om toch nog even te laten weten dat u kaarten kan bestellen voor het eetfestijn via info@uilefeesten.beKaarten kosten 15 € voor volwassen en 8 € voor kinderen. Op het menu staat 'blanquette de veau' oftewel kalfsblanket. Een overheerlijk gerecht, gesmaakt door jong en oud.

U kan ook best op voorhand inschrijven voor de fietstocht op zaterdag 17 augustus. Ook dit kan u doen via info@uilefeesten.be of bij de mensen van het bestuur. Inschrijven kost 5 € voor volwassenen en 3 € voor kinderen tot 12 jaar. Opgelet: inschrijven de dag zelf kost 2 € per persoon meer !

En dan is er nog onze Tour de France. Inschrijven is kosteloos maar dit doet u wel beter op voorhand om zeker te zijn van deelname (eveneens via info@uilefeesten.be of bij de mensen van het bestuur) . Deze Tour de France is een ludieke, maar nooit geziene rittenwedstrijd mét gele, groene én bolletjestrui. Moet u hiervoor een doorwinterde fietser zijn ? Totaal niet. Het gaat hier meer over het ludieke dan over het sportieve. U hoeft niet over een fiets te beschikken, wij zorgen voor alles ! De winnaars krijgen een unieke 'Uilegemtrofee' !

Voor de 'sportieve' activiteiten beschikt u automatisch over een BLOSO Verzekering.

Inschrijven voor onze camping is uiteraard ook aangewezen.

Voor het volledige programma ga naar www.uilefeesten.be of naar http://www.uilefeesten.be/images/folder2013

Tot op de feesten ?