Uilefeesten Markegem

Printen
legebalkvoornieuwsbrief
hoofdingwebsite2014 Medium
Nieuwsbrief n°17 - 23 oktober 2017

Hallo Bezoeker,

Sommigen onder u zullen het ongetwijfeld al gemerkt hebben. De reclameborden zijn geplaatst en ten huize van de bestuursleden van defeesten heerst een gezellige drukte. Dat wil niet anders zeggen dan dat we ons aan het opmaken zijn voor een leuke, ontspannende vakantie.

Maar dat wil ook zeggen dat de Uilefeesten in zicht komen. De laatste maanden zijn we intensief bezig geweest met de laatste hand te leggen aan het programma en het contacteren van onze trouwe sponsors. Trouwe sponsors die we trouwens nu al wensen te bedanken voor hun gulle steun, zonder dewelke er geen Uilefeesten mogelijk zouden zijn.

En dan willen we ons graag concentreren op u, onze trouwe bezoekers. Ons programma is volledig afgesteld op uw wensen, al moeten we zeggen dat de nieuwe lokatie (meer daarover hieronder) toch wel wat mogelijkheden biedt.

De feesten kregen als thema 'Brazilië'. We zien dit als dé after-party van het voorbije WK. Aan de andere kant is Brazilië een schitterend land waar je niet omheen de samba en de salsa kan. Het zal dus bijzonder leuk en sfeervol worden. Niet te missen.

Genoeg geleuterd over dit alles. U kan het programma inkijken op de website en u kan inschrijven voor de belangrijkste activiteiten door een mail te sturen naar info@uilefeesten.be. Ook voor allerlei inlichtingen kan u daar terecht.

Voor het eerst in de geschiedenis vinden de feesten plaats in de omgeving van de sporthal. Werken in de Brouwerijstraat ter hoogte van zaal Pax verplichten ons daartoe. Anderzijds was het misschien tijd voor een beetje verandering. We krijgen er alleszins meer ruimte en mogelijkheden.

We hopen u te mogen verwelkomen op zonnige feesten en twijfelen er niet aan of uw aanwezigheid zal daarbij een handje helpen.

Tot op de feesten !

 

affiche2014 Small