Uilefeesten Markegem

Printen
  
hoofdingnieuwsbrief2016b
Nieuwsbrief n°27 - 23 oktober 2017

 

Hallo Bezoeker,

 

Vergeet ook niet in te schrijven voor de fietstocht op zaterdag 20 augustus. In voorverkoop kost dit 8 € voor volwassen en 5 € voor kinderen tot en met 12 jaar. Daar komt telkens 2 € bij indien u niet op voorhand bent ingeschreven. Stuur een mailtje naar info@uilefeesten.be !

Vergeet niet om uw plaatsje te reserveren op de Rommelmarkt (Brouwerijstraat in Markegem) op zondag 21 augustus. Stuur hiervoor een e-mail naar rommelmarkt@uilefeesten.be !

Deelname is gratis, maar we vragen 1 € per 3 meter waarborg. De te reserveren plaatsen zijn een veelvoud van 3 m.

Klik op de afbeelding hieronder om onze sponsorbrochure te bekijken. Want ook zij verdienen alle aandacht !

2016-07-23 19 52 26-Uilefeesten Markegem   Uilegem - Home

U leest het goed !  Onze geliefde feesten verhuizen terug naar de Brouwerijstraat. We willen de compacte gezelligheid doen terugkeren van de begindagen van de feesten. En hoe kunnen we dit beter doen dan onze vertrouwde lokatie terug innemen.

Back to basics is de leuze !  Onze 16e verjaardag vieren we met een uitbundige SWEET 16 !

Dit jaar hebben we opnieuw een aantal leuke activiteiten in petto, waaronder Café Uilegem, uiteraard de fietstocht, optredens, Sweet 16 fuif, aperitiefconcert, rommelmarkt, bubblesoccer, kinderactiviteiten waaronder straattekenen, rommelzoektocht en een ballonwedstrijd, braadworstenfestival, kubbtornooi, enz.

Lees meer op onze website of neem een kijkje in de brochure. Klik daarvoor op de afbeelding links in deze nieuwsbrief !