◄ Terug

2012 - Uilegem in de middeleeuwen

CategorieUilefeesten
Gepasseerd zondag 19 augustus 2012 14:00
Evenement zaterdag 18 augustus 2012 14:00 - zondag 19 augustus 2012 23:59

affiche2012siteFamiliefietstocht

Jaar na jaar zorgen we met onze fietstocht voor een schitterende start van de feesten. We loodsen jullie via bewegwijzerde paden doorheen het Markegemse landschap en net daarbuiten. Steeds opnieuw verrast worden met een natje en een droogje, uw dag kan alvast niet meer stuk. Vertrek aan Zaal Pax vanaf 14 u.

‘Ridderlijk’ eetfestijn

Alweer zullen wij verrassen met dit eetfestijn. Een niet te versmaden gerecht. Iets wat iedereen graag eet, maar ook iets wat u zelden krijgt op een eetfestijn. Dit wordt een gezellige avond onder familie, vrienden en buren.

Middeleeuws vuurspektakel met de OERSPRONG TRIBAL RITES

Deze groep rituele dansers en artiesten wordt ongetwijfeld één van de hoogtepunten van ons weekend. Ze brengen mysterieuze dansen, geïnspireerd op ceremonies van talloze oude culturen. Het gaat hier om een dansen in vlammen en vuur, waarbij de artiesten, met hun specifieke ritmische bewegingen, in combinatie met sfeervolle en opzwepende muziek, een magisch en krachtig geheel vormen. Dit spektakel is te zien op zaterdag én op zondag ! Neem een kijkje op hun website www.oersprong.be

Dark Ages Fuif met top-dj Jo Vanlangeveld

Al jaren een vaste waarde op zaterdagavond en steeds weer op en top oerdegelijk. Dat moet wel huis-dj Jo Vanlangeveld zijn. Na het vuurspektakel wordt dit ongetwijfeld weer een muzikaal topspektakel voor de rest van de avond. Zoals steeds op onze feesten is er geen dresscode, maar naar goeie gewoonte verwachten wij toch wel enkele ridders en edele jonkvrouwen (of zijn het jonge edelvrouwen ?) die de avond nog meer kleur zullen geven.
En onthou: aliquando et insanire iucundum est !

Camping Uilegem 

Sedert enkele jaren genieten onze kampeerders van heerlijke nachtrust. Of toch net niet ? Onder het toeziend oog van onze nachtwakers slaapt u veilig in uw eigen tent of caravan. ‘s Morgens wacht u een heerlijk ontbijt.

Kinderdorp 

Voor onze jongsten een moment om naar uit te kijken.

De attracties zijn gratis en uw kinderen kunnen spelen naar hartelust, terwijl u geniet van de andere aspecten van de Uilefeesten. Wij zorgen voor toezicht...

Oude traktorenshow

Blinkende, opgepoetste, prachtige machines waar de kracht zo vanuit gaat, zullen de Brouwerijstraat bezetten van begin tot einde. U zult uw ogen opentrekken bij het aanschouwen van al die ruwe machines met ronkende motoren.

Middeleeuwse spelnamiddag

Waan uzelf een Middeleeuws krijgheer. U hoeft geen krachtpatser te zijn, toch niet voor ieder spel. Ook brains en behendigheid zullen nodig zijn om dit tot een goed einde te brengen.

Roofvogelshow Ardanwen (www.valkerij-ardanwen.com)

Geen uitleg nodig. Het is niet de eerste keer dat ze aanwezig zijn op de Uilefeesten.

Ultreya

Schitterende middeleeuwse muziek. Deze artiesten zijn uitgedost alsof ze zo uit de tijd van troubadours en minstreels komen.

Live optreden Luna6

Zes melomanen bouwen samen met jou een pop rock dance feestje op de tonen van Kings Of Leon, Adele, Ting Tings, Clement Peerens Explosition, Queens Of The Stone Age, The Gossip, The Clash, Technotronic, ... (+ afterparty met DJ Woestie)

 
 

Alle datums

  • van zaterdag 18 augustus 2012 tot zondag 19 augustus 2012

Deelnemerslijst

 Geen deelnemers 

op Facebook...

De Uilefeesten hebben ook een Facebookpagina. Klik op het logo...

 

logofacebook

Uilegem / de Schat / de Sleutel

schild

Deel onze website !

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn