◄ Terug

2013 - Vive la France !

CategorieUilefeesten
Gepasseerd zondag 18 augustus 2013 14:00
Evenement zaterdag 17 augustus 2013 14:00 - zondag 18 augustus 2013 23:59
Locatie Uilegem, 8720 Markegem, België

affiche2013 SmallFamiliefietstocht

Jaar na jaar zorgen we met onze fietstocht voor een schitterende start van de feesten. We loodsen jullie via bewegwijzerde paden doorheen het Markegemse landschap en net daarbuiten. Steeds opnieuw verrast worden met een natje en een droogje, uw dag kan alvast niet meer stuk. Vertrek aan Zaal Pax vanaf 14 u. Schrijf in bij het bestuur of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Eetfestijn
Alweer zullen wij verrassen met dit eetfestijn. Een lekker Frans gerechtje dat door iedereen zal gesmaakt worden. Uw smaakpapillen zullen juichen. La douce France of zijn best.
Aarzel niet en schrijf u in. Dit wordt een gezellige avond onder familie, vrienden en buren.
Kaarten verkrijgbaar bij de leden van het bestuur !

Animation surprise...
Let op wat u doet of zegt. Wees op uw hoede. Vertrouw niemand...

French Cancan & Moulin Rouge Show
Terwijl u geniet van de laatste hapjes van uw overheerlijke maaltijd kunt u genieten van dit spektakel. Waan u in het centrum van Parijs met deze stijlvolle danseressen. Laat u meenemen naar het Parijs van lang vervlogen tijden en droom weg...

Côtes d’Azur fuif met top-dj Jo Vanlangeveld
Al jaren een vaste waarde op zaterdagavond en steeds weer op en top oerdegelijk. Dat moet wel huis-dj Jo Vanlangeveld zijn. Na het dansspektakel à la Parisienne wordt dit ongetwijfeld weer een muzikaal topspektakel voor de rest van de avond. Zoals steeds op onze feesten is er geen dresscode, maar naar goeie gewoonte verwachten wij toch wel enkele filles d’amour of enkele clochards.

Camping au Village des Hiboux
Sedert enkele jaren genieten onze kampeerders van een heerlijke nachtrust. Of net niet ? Onder het toeziend oog van onze nachtwakers slaapt u veilig in uw eigen tent of caravan.
‘s Morgens wacht u een petit dejeuner. Schrijf in bij het bestuur of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kinderdorp
Voor onze jongsten een moment om naar uit te kijken.
De attracties zijn gratis en uw kinderen kunnen spelen naar hartelust, terwijl u geniet van de andere aspecten van de Uilefeesten. Wij zorgen voor een feestje met toezicht...

Straatanimatie Parisienne
Een rondreizende tovenaar zal jong en oud betoveren met zijn magische spreuken.
Piet Klei, een vreemd wezen dat zijn gekke schilderkuren graag deelt met anderen.
Iwein, een authentieke accordeonspeler.
En nog zoveel meer. Je moet erbij geweest zijn om te weten wat het is.

PLACE DU TERTRE
Kunstplein door Kunstkring De Kiem.

TOUR DE FRANCE !
Dit jaar krijgen we een echte rittenwedstrijd à la Tour de France, maar dan spannender en volledig dopingvrij... We strijden voor de gele, de groene én de bolletjetrui, met bergklassement dus. Spektakel gegarandeerd. Vooraf inschrijven bij het bestuur of via een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

LIVE OPTREDENS

Baia Koba
Melodische indierock met af en toe een exotisch tintje. Gezelligheid troef.

VANAIRS
Met de regelmaat staan ze op het podium van de Uilefeesten. Destijds waren ze onze vaste huisband bij het Swingpaleis en met enkele jaren tussentijd staan ze nu opnieuw als afsluiter op onze affiche. Ambiance zoals dat alleen kan met Vanairs !

13 jaar Uilefeesten
Markegem leeft en onze feesten zijn daar het bewijs van. Samen met u...

 
 

Alle datums

  • van zaterdag 17 augustus 2013 tot zondag 18 augustus 2013

op Facebook...

De Uilefeesten hebben ook een Facebookpagina. Klik op het logo...

 

logofacebook

Uilegem / de Schat / de Sleutel

schild

Deel onze website !

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn